zondag 16 april 2023

Slimme televisie

Op de senioreninloop, dinsdagmiddag 18 april van 2 tot 4 uur, wordt een interessant onderwerp behandeld, de Smart TV, oftewel de slimme televisie.
Heb jij zo’n toestel, of is de jouwe niet zo ‘slim’? De ontwikkelingen gaan snel en de mogelijkheden nemen telkens toe. De TV speelt in veel levens een belangrijke rol. Maar is een Smart TV dan een soort noodzaak, of word je dat alleen maar aangepraat?
Zijn de extra mogelijkheden echt de moeite waard? Wil je jouw niet zo slimme TV tegen redelijke kosten ook slimmer kunnen maken? Hans Brevoord vertelt uitgebreid over de belangrijkste aspecten en eigenschappen van Smart TV’s. Hij helpt om de mogelijkheden te begrijpen en om in te schatten wat de mogelijkheden zijn.
Natuurlijk krijg je weer volop de ruimte om vragen te stellen en de antwoorden met elkaar te bespreken. Leden, maar ook niet-leden van de HCC, zijn van harte welkom.

De presentatie over Smart TV kan je heel binnenkort downloaden van onze website, https://amsterdam.hcc.nl/. Je vindt daar ook alle presentaties van de vorige maanden.

Meestal is het makkelijk parkeren nabij De Meent, op het terrein ter hoogte van Melkweg 2. De Meent is trouwens ook goed bereikbaar met OV sneltram 25 en met de buslijnen 174 en 199.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten