zondag 11 oktober 2020

Weer geen senioreninloop

De senioreninloop van HCC!Amsterdam – die dinsdag 20 oktober zou worden gehouden – gaat opnieuw niet door. Bezoekers van deze inloop moeten we teleurstellen. Er wordt wel nagedacht over digitale presentaties, hoewel er daar al veel van zijn bij een heleboel HCC Interesse Groepen.
Kijk eens op de landelijke agenda https://www.hcc.nl/agenda ook bij regio’s die mogelijk interessante presentaties hebben, dan kun je je abonneren op hun nieuwsbrief waarna je je ook voor die presentaties kunt aanmelden.
Zodra wij zelf zoiets bieden hoor je het meteen.
De corona-pandemie beperkt de mogelijkheden voor activiteiten in De Meent in hoge mate. En dan weten we op dit moment nog niet of de regering aanstaande dinsdag 13 oktober met verscherpte maatregelen komt.

Ondanks dat fysieke HCC-bijeenkomsten in de Meent in Amstelveen in principe weer mogen, maken we hier beperkt gebruik van, je begrijpt het...

De algemene inloop op woensdagavond 14 oktober (plus de werkgroep 3D Printing) en op 28 oktober (plus IoT werkgroep) gaan wel door. De beide werkgroepen zijn al heel bedreven in het organiseren van hybride bijeenkomsten: fysiek én via internet.
Aanmelding vooraf is echter steeds verplicht, zomaar binnen wandelen of meedoen kan niet, en: Vol is Vol.

Op de site van HCC!Amsterdam (https://amsterdam.hcc.nl/) is te lezen hoe je je kunt aanmelden voor fysieke of digitale deelname aan de bijeenkomsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten