maandag 7 september 2020

Nog geen senioreninloop

De regio HCC!amsterdam hervat – voorzichtig zoals dat hoort bij de nog altijd voortdurend corona-dreiging – de bijeenkomsten in de Meent in Amstelveen.

De senioreninloop (die gepland was op 15 september) kan deze maand echter niet doorgaan. We verwachten op dinsdagmiddag 20 oktober en 17 november de inloop weer te houden. Een uitnodiging en het programma volgen nog.

Woensdagavond 9 september, vanaf 8 uur, bent u welkom op de computerinloop in de grote zaal van de Meent. Die avond komt ook de 3D Printing & ontwerpgroep bijeen in zaal 1 op de eerste etage. De digitale fotoclub heeft deze maand geen bijeenkomst, volgende maand wèl.

Woensdag 23 september is er weer een computer inloopavond in de grote zaal.

Apple-HCC!amsterdam heeft deze maand geen bijeenkomst. Op dit moment is nog niet bekend of de bijeenkomst van de IoT-werkgroep en de 5 doorgaan.

Aanmelden

Als je aan een activiteit wilt deelnemen, dan kun je je daarvoor inschrijven via onze ‘Agenda’, rechts op onze regio homepage op https://amsterdam.hcc.nl/ en zie je meteen of je inderdaad kunt komen en vanaf hoe laat.

Is de aanmelding gelukt dan ontvang je meteen een akkoord wat meegebracht moet worden (op papier of smartphone) naar de bijeenkomst. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Zodra het maximum aantal is bereikt, is aanmelden niet meer mogelijk. Zie je uiteindelijk af van deelname, dan kun je die op dezelfde manier ongedaan maken. Simpel en toch eenvoudig!

In verband met de corona-dreiging en de RIVM-regels is voorinschrijving voorlopig verplicht, zomaar binnenlopen kan niet en mag niet, je begrijpt het.

En je mag ook niet komen als je klachten hebt, zoals niezen, verkoudheid of koorts. En wanneer je komt, dan gaan we er vanuit dat je de 1,5 meter regel respecteert en alle aanwijzingen van bestuursleden zult opvolgen.

We denken na over de voortzetting van de gezellige en informatieve digitale bijeenkomsten.

De bijeenkomsten vinden plaats in ontmoetingscentrum de Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen, bereikbaar met de buslijnen 55, 174 en 199 (uitstappen halte Praam) en met de auto: gratis parkeren op de parkeerplaats, direct om de hoek bij Orion 3. Voor routeplanners: Orion 3 leidt je soms via de woonwijk naar de Meent. Alternatief om op de parkeerplaats te komen: Melkweg 1.

Kijk voor het laatste nieuws op de website van HCC Amsterdam. https://amsterdam.hcc.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten