zondag 8 november 2020

Webinar Android gebruiken

Naar aanleiding van de zorgelijke ontwikkelingen met het Covid19-virus heeft het bestuur van hcc!regio Amsterdam besloten voor de rest van 2020 geen fysieke bijeenkomsten in de Meent te organiseren. Wel is het plan om online-bijeenkomsten te organiseren.

Dinsdagmiddag 17 november wordt een online-senioreninloop gehouden. Vanaf 2 uur wordt een 'webinar' over Android gebruiken gehouden, verzorgd door Pieter van de Hijden.

HCC heeft de laatste maanden druk geƫxperimenteerd met online-bijeenkomsten en die lopen steeds beter.

Als toeschouwer kun je dit interessante seizoensthema van HCC bekijken en vragen stellen via de ingebouwde chatbox. En misschien kunnen we, maar dat is afhankelijk van het aantal deelnemers en of je wilt / durft experimenteren, op enig moment allemaal onze camera’s aanzetten om elkaar ook weer eens te zien.
Afhankelijk van hoeveel vragen er zijn duurt deze presentatie ongeveer een uur.

Als dit je aanspreekt, je de presentatie wilt zien en misschien ook met beeld en geluid mee doen (let op: dit is NIET verplicht), dan stuur je een mailtje aan hccregio.amsterdam@gmail.com met op de onderwerpregel Asd. Android gebruiken.
Dan sturen wij je ruimschoots van te voren een aanklikbare URL om in te loggen en eenvoudige informatie ter voorbereiding, zodat we zeker zijn dat je instellingen goed staan op het moment van deze inloop.

Voor informatie over de presentatie kun je terecht op:
https://www.hcc.nl/kennis/thema/4166-seizoensthema-android-gebruiken.

Zie website https://amsterdam.hcc.nl/ voor al het nieuws over Amsterdamse bijeenkomsten.

In december is er zoals gebruikelijk geen senioreninloop. Op dinsdagmiddag 19 januari gaan we - waarschijnlijk nog steeds online - het nieuwe jaar in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten