zondag 10 oktober 2021

Toch weer nieuwe Windows

Windows 10 zou de laatste en definitieve versie zijn van het besturingssysteem van Microsoft. Maar ja, op de komende senioreninloop kan je kennis maken met de opvolger.
Je bent welkom bij onze lezing in De Meent, onder het motto: Windows 11, moet dat nou echt?
Windows 10 blijkt dus toch niet de laatste versie te zijn. Is dit vanwege het verdienmodel van Microsoft, of zit daar echt voordeel in, voor jou, of… Hoe zit dat?
Of je Windows 10 meteen wilt inruilen maak je natuurlijk zelf wel uit. Maar als nieuwsgierig HCC-lid wil je natuurlijk wel weten waar het precies over gaat, het hoe en waarom horen en voorbeelden van voordelen zien.
Dinsdagmiddag 19 oktober heb je de kans. Een goed geïnformeerde HCC-presentator (die niet in dienst is van Microsoft!) vertelt hoe je eventueel controleert of jouw systeem geschikt is en of – op basis van wat nu bekend is over Windows 11 – het voor jou voldoende is het erop te wagen.
Kortom: een vrijblijvende Windows 11-presentatie, waar je in elk geval wijzer van wordt.
En da’s nou precies waarom je lid bent van een van de grootste computerclubs van Nederland.
De inloop begint om 2 uur en duurt tot 4 uur. We komen bijeen in de grote zaal op de begane grond van ontmoetingscentrum De Meent. Je kunt deze presentatie NIET online meekijken.
Als er nog tijd over is, hebben we tot uiterlijk 4 uur nog wat mini-workshops en verder zijn computer gerelateerde vragen of opmerkingen op senioreninlopen natuurlijk altijd welkom.
En als je wensen hebt of ook eens iets wilt vertellen, laten zien of demonstreren: dan horen we dat graag! Laat even weten via  hccregio.amsterdam@gmail.com
Meestal is het makkelijk parkeren nabij De Meent, op het terrein ter hoogte van Melkweg 2.
De Meent is trouwens ook goed bereikbaar met sneltram lijn 25 en met de buslijnen 174 en 199.
De beperkingen vanwege de Covid-19-dreiging zijn inmiddels versoepeld. Eén punt blijft nog overeind:  in de grote zaal zijn maximaal 23 belangstellenden welkom.
Informatie over de andere activiteiten van HCC!amsterdam en Covid-19-maatregelen is te vinden op https://amsterdam.hcc.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten