donderdag 13 mei 2021

Navigeren met Komoot

De stop-knop lijkt inmiddels te zijn vervangen door een pauze-knop, maar verder slepen de corona-maatregelen zich voort. HCC regio Amsterdam gaat digitaal verder. Op de derde dinsdag van mei – de 18e – houden we de gebruikelijke senioreninloop. Ook andere bijeenkomsten van regio Amsterdam en van andere HCC-regio’s en interessegroepen gaan digitaal door. Zie https://amsterdam.hcc.nl/ voor de Amsterdamse agenda en https://www.hcc.nl/agenda voor alle HCC-activiteiten in het hele land. Apple-gebruikers kunnen terecht op https://apple.hcc.nl/maandagenda/month.calendar/2021.

Op de inloop (vanaf 2 uur) gaan we het hebben over de Komoot navigatie App.

Dit keer legt Roel Tiemersma alle mogelijkheden uit met de universele, zeer uitgebreide en zelf aan te passen wandel-, fiets-, auto- en zwerfnavigatie van Komoot
Of je nu graag e-bike rijdt of racefietst, van wandelen houdt of liever snel loopt, zwerven wil of een bekende mooie route zoekt: Roel laat het in Komoot zien. Klik hier voor een promo en zet 18 mei – 14:00 uur alvast in je agenda.

Aanmelden voor de inloop gaat anders dan tot nu toe: ga naar site van HCC!Amsterdam en klik op het agenda-onderwerp senioreninloop, log in als HCC-lid en druk op de knop om aan te melden. De inloop is ook prima geschikt om naar te kijken, vragen kun je stellen via de chatbox. Oh ja, natuurlijk staan we open voor wensen en ideeën, kom maar op en geef maar door via hccregio.amsterdam@gmail.com.

De ervaring leerde ons dat één onderwerp voor de inloop meer dan genoeg is. Afhankelijk van de belangstelling voor Komoot vullen we de tijd tot een uur of vier met kleine onderwerpen of mini-workshops. Maar zodra het genoeg voor je is stop je via de rode knop.
Computer gerelateerde vragen of opmerkingen zijn steeds welkom en als je ook eens iets wil laten zien – wordt dit jouw moment! Doen. Aankondigen vooraf is niet nodig, tenzij je dit zelf wilt, dan staat hccregio.amsterdam@gmail.com voor je open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten