dinsdag 9 maart 2021

360 graden fotografie

Nog altijd houdt het covid-19-virus ons weg van buurtcentrum De Meent. Noodgedwongen zijn er alleen digitale activiteiten. Dat heeft ook voordelen, want digitaal kan je in het hele land terecht. Afstanden tellen niet – aanschuiven in Friesland of Limburg gaat even makkelijk als in Amsterdam of Amstelveen. Zie de landelijke agenda op de HCC-website.https://www.hcc.nl/agenda. Meer over de activiteiten van HCC-Amsterdam: https://amsterdam.hcc.nl/

Deze maand vindt de senioreninloop plaats op de gebruikelijke derde dinsdag van de maand, op 16 maart van 2 tot 4 uur. Vanaf kwart voor 2 is onze digitale ruimte open op wij.hcc.nl

We proberen deze maand digitaal een presentatie uit over 360 graden fotografie. Roel Tiemersma heeft zich hier goed in verdiept. Het eerste kwartiertje checken we even of iedereen beeld en geluid heeft…het zou jammer zijn als je niet mee kon doen.

Daarna legt Roel stap voor stap uit hoe je met een normale digitale (zijn er nog andere?) camera of smartphone 360 graden foto’s kunt maken. Hij laat diverse voorbeelden zien.

Wil je meedoen? We helpen je graag op weg, maar schrijf je eerst zo snel mogelijk even in via hccregio.amsterdam@gmail.com en zet SeniorenInloop 360 op de onderwerpregel. Je krijgt dan ruim op tijd het webadres via je aanmelding, compleet met wat aanwijzingen over ‘hoe dat moet’ met wij.hcc.nl.

Oh ja, we staan natuurlijk nog steeds open voor wensen en idee├źn, kom maar op en geef maar door, via hetzelfde adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten