woensdag 8 mei 2019

Internet of Things

Op de senioreninloop van dinsdagmiddag 21 mei gaat Pieter van der Hijden het hebben over 'The Internet of Things' en ‘LoRaWAN
Hij legt in deze interessante bijeenkomst uit hoe het 'Internet-of-Things’ in elkaar zit en waar het überhaupt goed voor is.
Aansluitend laat hij zien hoe op dit moment in onze Amsterdamse regio, veel diensten en bedrijven met elkaar (en de rest van de wereld) communiceren, via ‘TheThingsNetwork’.
Met een ‘Long Range Wide Area Network’ (LoRaWAN) biedt deze een eenvoudige oplossing om, via een separaat netwerk, goedkope verbindingen te realiseren. Google er maar eens op, je vindt TheThingsNetwork ook op Facebook: razend interessant!
Verder wat digitale zijsprongen en we beantwoorden je computervragen (geef die even door bij binnenkomst).

Een actueel overzicht van onze activiteiten vind je op de website van HCC Amsterdam.

Elke tweede en vierde woensdagavond is er een algemene bijeenkomst en op de derde dinsdagmiddag van de maand is er een SeniorenInloop in ontmoetingscentrum de Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen. Zoals gebruikelijk in zaal 1 op de eerste verdieping.
Te bereiken vanaf Amsterdam-Zuid met buslijn 55 (halte Praam). Verder is er buslijn 174 (halte Praam). Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw.
Voor routeplanners: Orion 3 leidt je soms via de woonwijk naar de Meent. Alternatief om op de parkeerplaats te komen: Melkweg 9.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten