woensdag 10 april 2019

Voorjaarsfoto's

Op de senioreninloop van dinsdag 16 april staan creativiteit en het voorjaar op de agenda: Leg ’t voorjaar vast en doe meer met je camera.
Na alle interessante computertechnische bijeenkomsten van de laatste maanden nu eens een creatieve: Gert Jong, lid van onze Digitale FotoclubHCC!amsterdam, inspireert je onder het motto ‘Leer je camera kennen en krijg tips om betere foto’s en vakantiekiekjes te maken’. Breng je camera mee, dan gaan we leuke dingen doen.
Na de pauze diverse digitale zijsprongen van Rob Bishoff en beantwoorden we je computervragen (indien mogelijk bij binnenkomst even doorgeven).

Onze senioreninloop wordt elke derde dinsdagmiddag van de maand gehouden in ontmoetingscentrum de Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen.Van 2 tot 4 uur in zaal 1 op de eerste verdieping (lift aanwezig).
Te bereiken met buslijnen 55 en 174 (halte Praam). LET OP: het Amstelveense deel van sneltram 51 en halte Meent zijn opgeheven.
Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid bij de Meent. Voor routeplanners: Orion 3 leidt je soms via de woonwijk naar het gebouw. Alternatief om op de parkeerplaats te komen: Melkweg 9.
Een actueel overzicht van de activiteiten van HCC!Amsterdam vind je op de website https://amsterdam.hcc.nl/.
De volgende senioreninloop is op dindagmiddag 21 mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten