woensdag 15 november 2017

Herfst-update Windows 10

De komende Senioreninloop op dinsdagmiddag 21 november staat in het teken van Windows. Windows 10 werd ruim twee jaar geleden gelanceerd en van alle desktop- en laptop-computers draait nu iets meer dan een derde op Windows 10. Momenteel wordt de Fall Creators Update uitgerold.

We gaan kijken wat de veranderingen zijn, soms groot, maar vaak ook kleine details. Microsoft haalt via Windows 10 veel gegevens op over de gebruikers. Daarom zullen we ook laten zien hoe je je privacy kunt vergroten.

Verder proberen we de weg te wijzen in de grote hoeveelheid handleidingen en help-pagina's die Microsoft Support op internet heeft staan.

Zoals gebruikelijk is er aandacht voor internetnieuwtjes en kan je vragen stellen. Heb je idee├źn voor een inloop of is er iets waarover je zelf een inleiding wilt houden? Laat het ons weten!

Deze inloop wordt elke 3e dinsdagmiddag van de maand gehouden van 2 tot 4 uur in buurtcentrum De Meent, Orion 3 1188 AM Amstelveen. Je vindt deze activiteit van HCC!amsterdam
in zaal 1 op de eerste verdieping (lift aanwezig). Bereikbaar met sneltram 51 – halte De Meent en buslijn 199 – halte Praam. In de directe omgeving is ook voldoende parkeergelegenheid.

In december is er geen bijeenkomst
, de volgende inloop is op 16 januari.

Wie de herfst-update van Windows 10 nog niet heeft ontvangen en niet kan wachten om ermee aan de slag te gaan, kan 'voordringen'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten