zaterdag 16 september 2017

Computeronderhoud

De volgende senioreninloop wordt gehouden op dinsdagmiddag 19 september in buurtcentrum De Meent, Orion 3, 1188 AM in Amstelveen. Aanvang 2 uur, eerste verdieping, zaal 1 (lift aanwezig).

De Meent is te bereiken met sneltram 51 (halte Meent), bus 199 en 149. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw.


We besteden deze keer aandacht aan het onderhoud van computers.

Ook computers hebben regelmatig onderhoud nodig. Maar hoe pak je dat handig aan, waarmee ga je aan de slag en waar moet je op letten? En, kun je zowel de software als de hardware zelf onderhouden?

Tijdens deze presentatie wordt helder uit de doeken gedaan hoe je te werk kunt gaan en welke programma's jou hierbij kunnen helpen.

In deze presentatie wordt uitgegaan van Window 10. Als je een ander besturingssysteem gebruikt zullen niet alle tips dus even geschikt zijn.

Computervragen?

Verder is er natuurlijk ruimte voor nieuwe en/of interessante zaken op internet en, zoals gebruikelijk, ook ruimschoots de mogelijkheid om computervragen op ons (en de andere bezoekers) af te vuren.

Een vraag van onze kant: 

Heeft u ideeën voor een inloop of is er iets waarover u zelf een inleiding wilt houden? Laat het ons weten!

Senioreninloop 

De senioreninloop wordt elke derde dinsdagmiddag van de maand gehouden in ontmoetingscentrum De Meent. Noteer alvast de data van onze volgende inlopen dit jaar: 17 oktober en 21 november.
HCC!Amsterdam heeft ook elke tweede en vierde woensdagavond van de maand een 'algemene bijeenkomst' in de grote zaal van De Meent. Hier kun je bijpraten over je computerhobby, computer-gerelateerde problemen voorleggen aan andere hobbyisten of neuzen in actuele computerbladen. Zie ook https://www.hcc.nl/amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten