vrijdag 14 april 2017

Audacity


De volgende senioreninloop wordt gehouden op dinsdagmidddag 18 april. De bijeenkomst vindt plaats in buurtcentrum De Meent, Orion 3 1188 AM in Amstelveen, aanvang 2 uur, eerste verdieping zaal 1 (lift aanwezig). De Meent is te bereiken met sneltram 51 (halte Meent), bus 199 en 149. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw.

Op de agenda staat geluidsbewerking met Audacity, door Kees van der Vlies.
Iedereen die geluidsopnamen maakt of bezit (in de vorm van computerbestand, op CD, geluidsband of LP), zal wellicht deze opnamen willen bewerken. Het vrij verkrijgbare programma Audacity (voor Windows en voor Linux) is daar uitstekend geschikt voor. Het biedt enorm veel mogelijkheden en is niet moeilijk in het gebruik. Kees van der Vlies werkt al vele jaren met Audacity en kan u daar dingen van laten zien en horen (!)

Verder nieuwe en/of interessante zaken op internet en ook ruimschoots de mogelijkheid om computervragen op ons (en de andere bezoekers) af te vuren.

De volgende inlopen van dit jaar (altijd op de derde dinsdagmiddag van de maand, van 2 tot 4 uur): 16 mei, 19 september, 17 oktober en 21 november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten