zondag 22 mei 2011

Open (zaterdag)middag HCC

Op zaterdag 28 mei houdt de Hobby Computer Club (HCC) afdeling Amsterdam een open middag in de Meent (Orion 3, 1188 AM in Amstelveen). Alle HCC-leden worden uitgenodigd om langs te komen en kennis te nemen van het aanbod van die dag. Bent u geen HCC-lid, dan bent u ook van harte welkom.

De dag is voor een groot deel gewijd aan digitale fotografie. Zo staan er studioflitsers opgesteld en kunt u, onder begeleiding van John Giskes, foto's maken van twee jeugdige modellen die op die middag aanwezig zijn. Nodig is een camera met aansluiting voor een externe flitser.

Om 13:00 uur is er een workshop panoramafotografie verzorgd door Ed Giskes, waarin hij uitlegt hoe je het beste panoramafoto’s kunt maken. Ed zal ook een aantal panoramafoto’s laten zien die hij zelf gemaakt heeft.

Om 14:00 uur is er een workshop digitale fotografie voor beginners door Nel Hoetmer van de Digitale Fotoclub in Amstelveen en Amsterdam. Daarvoor is het handig uw camera én de gebruiksaanwijzing mee te nemen.

Zowel Ed Giskes als Nel Hoetmer zijn vóór en na de workshops aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Ook voor vragen over Photoshop Elements kunt u terecht.

Naast bovenstaande activiteiten geven wij op deze bijeenkomst informatie over computergebruik en kunt u ook met vragen bij ons terecht. 
 
  • Tijden bijeenkomst: 12:00 - 16:30 uur 
  • Workshop panoramafotografie: 13:00 - 14:00 uur 
  • Workshop digitale fotografie voor beginners: 14:00 - 15:00 uur
Ook voor diegenen die nog geen camera bezitten maar van plan zijn er een aan te schaffen is dit een leerzame middag.

De Meent is te bereiken met sneltram 51 (halte Meent) en bus 199. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten