maandag 9 oktober 2023

Meer veiligheid

Op de komende senioreninloop, dinsdag 17 oktober om twee uur in de Meent, vervolgen we de lezing over digitale veiligheid in de praktijk. Paul Longarini, kaderlid van FNV Senioren, gaat deze keer in op best practices op het gebied van veilige hardware, software, updates en schoonmaak.

Na een buitengewoon interessante eerste bijeenkomst, vorige maand, praat Paul ons verder bij over kopen op Internet: Marktplaats, eBay, PayPal en andere manieren van betalen, het gebruik van Bank apps, jouw digitale nalatenschap en waar de Gevaren op Sociale Media en Blogs op jou loeren.

Misschien heb je vragen sinds de vorige bijeenkomst, Paul beantwoordt ze graag. Je bent welkom. De presentatie Internet Veiligheid - deel 2 en nog veel meer vind je binnenkort in de downloadmap van HCC Amsterdam (https://amsterdam.hcc.nl/ ).

Heb je ideeën voor bijvoorbeeld een presentatie op de senioreninloop? Breng ons op ideeën om deze dinsdagmiddagen zo interessant te houden.

De inloop is elke derde dinsdag van de maand in Ontmoetingscentrum de Meent, aan de Orion 3, 1188 AM Amstelveen, zaal 1, op de eerste verdieping, lift aanwezig. Met de auto parkeer je dichtbij de Meent, gratis, navigeer naar Melkweg 2, zodat je niet langs (soms doodlopende) woonerven wordt geleid. Per Openbaar vervoer: GVB-tramlijn 25, halte Meent, Schiphol Busnet 199 en Connexion-bus 174, beide halte Praam.

Zie voor HCC-activiteiten https://hcc.nl/agenda. HCC-leden, hebben overal toegang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten