vrijdag 12 oktober 2018

Windows

Tijdens de senioreninloop op dinsdagmiddag 16 oktober staat Windows 10 volop in de belangstelling. De vraag is: “Hoe blijf ik Windows de baas en surf ik veilig?”
Eric Daleboudt uit Den Haag weet er – als Windows Insider – ontzettend veel van en hij vertelt o.a. wat het betekent als je je als Windows insider aanmeldt.
Informatie over de 2018 Windows Najaars-update stelt Eric alvast hier ter beschikking.
Verder legt hij uit hoe je Windows 10 op een 120 GigaByte SSD kunt installeren, zonder dat die meteen volloopt en wat de voetangels en klemmen zijn bij het installeren van hardware.
Tot slot doorloopt Eric ook een belangrijk aantal aspecten van online security en legt uit hoe Google Remote Desktop (Ook in Engelstalige Wikipedia) je behulpzaam kan zijn bij ondersteuning op afstand.
Na de pauze reserveren we tijd voor ‘de hobby’s van Rob Bishoff’ en beantwoorden we graag jouw vragen.
Wil je zeker zijn van behandeling, meldt je vragen dan bij binnenkomst.

De senioreninloop is, zoals gebruikelijk, van 2 tot 4 uur in buurtcentrum De Meent, Orion 3 1188 AM Amstelveen. Je vindt deze activiteit van HCC!amsterdam in zaal 1 op de eerste verdieping (lift aanwezig). Bereikbaar met metro/sneltram 51 – halte De Meent en buslijn 174 – halte Praam. Gratis parkeren aan de Melkweg, direct om de hoek bij de Meent. Heb je ideeën voor onderwerpen, of wil je zelf iets vertellen of uitleggen? Meld het ons! HCC is immers een club van Leden voor Leden.
Op https://amsterdam.hcc.nl/ is meer te vinden over de activiteiten van regio HCC!amsterdam.

De volgende inloop is op dindagmiddag 20 november

Op woensdagavond 24 oktober is er een algemene bijeenkomst van HCC!amsterdam in de grote zaal van De Meent (20.00 – 23.00 uur) Aangrenzend komt werkgroep 3D printing bijeen (grote zaal), evenals Apple HCC!amsterdam (20.15-22.00 zaal 7 eerste etage) en de Liberty Basic programmeergroep (20.00-22.30, grote zaal).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten