donderdag 14 januari 2016

Mindmaps

Voorbeeld van een mindmap
Dinsdagmiddag 19 mei houden we weer onze maandelijkse senioreninloop in buurtcentrum De Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen. Van 2 tot 4 uur in zaal 1 op de eerste verdieping (lift aanwezig).
 

De Meent is te bereiken met sneltram 51 (halte Meent) bus 199 en 149. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw.

Deze keer zal
Hans Hollander ons inwijden in mindmaps en mindmap-programma's.

Het zal meer dan een halve eeuw geleden zijn dat u heeft leren lezen en schrijven. Dat zijn vaardigheden voor het verwerken van informatie.


Sindsdien is de samenleving min of meer "uit zijn voegen gebarsten" en hebben we het over een kenniseconomie en een kennisintensieve samenleving.
 

Zijn die, eerder geleerde, vaardigheden dan nog voldoende? Op deze inloop richten we ons op mindmap en mindmap-programma's als hulpmiddel om informatie te visualiseren.

Verder nieuwe en/of interessante zaken op internet en, zoals gebruikelijk, ook ruimschoots de mogelijkheid om computervragen op ons (en de andere bezoekers) af te vuren.

De seniorenbijeenkomsten worden steeds op de derde dinsdagmiddag van de maand gehouden. In het eerste halfjaar van 2016 op 19 januari, 16 februari, 15 maart, 19 april en 17 mei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten