dinsdag 16 september 2014

BT Sync

Met BitTorrent Sync kunnen de computers in huis gesynchroniseerd worden, maar het kan ook gebruikt worden om (heel grote) bestanden te versturen. De senioreninloop was er vanmiddag aan gewijd.
Hoe werkt het? Dat gaan we hier niet beschrijven, maar een korte handleiding is hier verkrijgbaar - verstuurd met BitTorrent Sync.
Download eerst het programma en installeer het. Maak ook een map aan om de handleiding in te ontvangen. Bijvoorbeeld d:\voorbeeld
BT Sync is nog in ontwikkeling. Daarom zijn sommige icoontjes soms niet te zien. In het besturings-scherm hoort rechtsboven een tandwiel te staan, maar misschien is er alleen een leeg vierkantje te zien.
Klik rechtsboven op het tandwiel of het vierkantje. Nu verschijnen een paar opties, waarvan enter a key gekozen moet worden
De benodigde "key" is BIKIY73SY7MWNAMKLHXU6WKE2AJXRQTDY
kopieer dit naar het scherm en selecteer vervolgens d:\voorbeeld als gedeelde map.
De handleiding komt vanzelf. In tweevoud zelfs: het .odt-bestand kan gelezen worden met OpenOffice, het .doc-bestand is voor MS Word.

BT Sync werkt alleen als een "zend"-computer met internet is verbonden. We proberen de komende week zoveel mogelijk on line te blijven. Als het mis loopt: doe later nog eens een poging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten