zaterdag 17 mei 2014

Landkaarten

Dinsdagmiddag 20 mei is de laatste senioreninloop voor de zomerstop. We komen weer bijeen in buurtcentrum De Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen.

De Meent is te bereiken met sneltram 51 (halte Meent) bus 199 en 149. Er is ruim (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw. Zoals gebruikelijk is de inloop in zaal 1 op de eerste verdieping (lift aanwezig). Aanvang 2 uur.

Tijdens deze senioreninloop besteden we aandacht aan landkaarten op internet. Er is van alles te vinden: historische kaarten, plattegronden van steden, adressen en postcodes van de nesten van gierzwaluwen in het centrum van Amsterdam.

Bij het gebruik van internet krijg je al snel te maken met wachtwoorden. Die moeten, in verband met de veiligheid, moeilijk te raden zijn en ze moeten regelmatig veranderd worden. Hoe bewaar je je wachtwoorden? We hebben een paar suggesties.

Zoals gebruikelijk is er de mogelijkheid om computervragen op ons (en op de andere bezoekers) af te vuren.

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar onderwerpen voor de senioreninloop. Is er nog iets wat u graag aan de orde ziet komen? Leg ze op tafel. We horen graag uw idee├źn.

De volgende senioreninlopen zijn op dinsdagmiddag 16 september, 21 oktober en 18 november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten