vrijdag 14 maart 2014

Portable Document Format

Dinsdagmiddag 18 maart is er weer een senioreninloop. We besteden aandacht aan PDF-bestanden en programma's als Adobe Acrobat en Adobe Reader

De inloop vindt zoals gebruikelijk plaats van 2 tot 4 uur. We komen bijeen in ontmoetingscentrum De Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen, eerste verdieping, zaal 1 (lift aanwezig), te bereiken met sneltram 51 (halte Meent), bus 149 en 199. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw.

PDF-documenten ziet er altijd en overal precies zo uit als de afzender wil. Het maakt niet uit op welke computer ze worden bekeken. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor handleidingen. Vaak wordt aangenomen dat PDF-documenten niet veranderd kunnen worden. We laten zien hoe er toch notities aan kunnen worden toegevoegd.

Verder aandacht voor actualiteiten op computergebied en voor duistere hoeken van internet, waar soms boeiende details van de (familie)geschiedenis gevonden kunnen worden.

Zijn er nog onderwerpen die u graag aan de orde ziet komen? Leg ze op tafel. We horen graag uw idee├źn voor de komende maanden.

Verder zoals gebruikelijk de mogelijkheid om computervragen op ons (en op de andere bezoekers) af te vuren.

De volgende senioreninlopen zijn op dinsdagmiddag 15 april en 20 mei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten