zaterdag 21 november 2009

Fotoalbum maken

De volgende senioreninloop vindt plaats op donderdag 26 november, van 2 tot 4 uur. Fred Dissel zal het hebben over ontwerpen en samenstellen van een fotoalbum.

We hebben natuurlijk weer veel digitale foto’s gemaakt tijdens de zomermaanden en daar willen we wat mee doen. Het op de computer zetten is één ding. Maar als we voor een bepaald onderwerp een mooi fotoalbum maken, kunnen we dat zelf rustig inzien en nagenieten. Bovendien kunnen we dat fotoalbum tonen aan familie, vrienden en kennissen en nogmaals genieten.

Op deze bijeenkomst zullen we uitvoerig demonstreren hoe we een fotoalbum naar onze eigen wens en inzichten kunnen samenstellen. Daarna moeten we dat alleen nog laten afdrukken waarna we een schitterend naslagwerk hebben. We gebruiken hiervoor de gratis software van de Hema, want HCC-leden krijgen 10% korting op de prijs van het afdrukken. Indien de tijd dat toelaat kunnen we ook nog enige mogelijkheden laten zien via de software van het Kruidvat.

Vanaf nu wordt de inloop gehouden in de Meentwerf (zie foto), adres Lang de Werf 8, 1185 XT Amstelveen. Nadat we tijdelijk terecht konden in Westend blijven we op deze locatie tot de herbouw van de Meent klaar is. Ons is medegedeeld dat dat ongeveer 9 maanden gaat duren nadat de aannemer is gestart (wat nu nog niet het geval is). In de praktijk zal dat mogelijk tot eind 2010 duren.

De inloop van donderdag is de laatste bijeenkomst in 2009. Zoals gewoonlijk hebben wij geen bijeenkomsten in december, in januari hopen we u dan weer te ontvangen in de Meentwerf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten