dinsdag 28 april 2009

Downloaden

Maandagmiddag 4 mei 2009 is weer een senioreninloop in wijkcentrum De Meent in Amstelveen.

Daar wordt aandacht besteed aan downloaden en installeren. Op Internet is veel informatie te vinden. Dat kan gaan om schitterende foto’s of gewoon mooie plaatjes, interessante filmpjes, handleidingen, al dan niet gratis programma’s en nog veel meer. We proberen van zoveel mogelijk dingen aan te geven hoe we dat van Internet af kunnen halen en vervolgens kunnen gebruiken op onze eigen computer. De nadruk ligt op programma's en hoe die ge├»nstalleerd en gebruikt kunnen worden.

De presentatie is afgestemd op de minder ervaren computergebruiker (voor 1,00 euro is een handleiding over het besproken onderwerp verkrijgbaar). Zoals gebruikelijk is er ook ruime gelegenheid om vragen te stellen over computerproblemen.

Toegang gratis. De inloop wordt van 2 tot 4 uur gehouden in De Meent, Orion 2, 1188 AM Amstelveen (zaal 4 op de eerste verdieping, lift aanwezig). Er is een ruime (gratis) parkeerplaats in de directe omgeving. Voor routeplanners: "Orion 3-5" leidt vaak door de woonwijk, "Melkweg 6-8" is misschien beter. Met openbaar vervoer is De Meent o.a. te bereiken met sneltram 51 (halte Meent) en bus 199 en 149.

1 opmerking:

  1. Ik heb de lezing van HCC downloaden/installeren, op 4 mei, in de Meent bezocht. De toeloop was fantastisch en er moesten stoelen worden aangerukt om iedereen een (zit)plaatsje te verschaffen. Fred was weer goed op dreef. Op zijn geeigende rustige en duidelijk manier van praten en uitleg was het allemaal goed te volgen. Ook zijn geruststelling naar degenen die moeite hadden om vragen te stellen is erg professioneel. Bravo Fred. Ook de moeite die Wim en Rob zich getroosten is prijzenswaardig.
    Ik hoop dat jullie nog lang zullen presenteren.
    Met groeten

    Amstelveen. Rob van den Broek

    BeantwoordenVerwijderen